513...aek-everton...2...2,2
0-1
519...twente-fenerbahçe...1...1,9
0-1
514... Bate-Benfica...2...1,65
1-2
522...M.City-Arsenal...2...3.0
538...Valencia-Lille...1...1,55
Oran:32,07
Sistem 4-5 oynanabilir ayrıca... Aek - Everton : Aek,Yunanistan Süper Liginde 6.sırada bulunuyor... Ligde oynadığı 12 maçta 5 galibiyet,3 beraberlik,4 mağlubiyet alıp, 15 gol atıp 13 tane yemiş... Grupta ise oynadığı 4 maçta 1 G , 1 B, 2 M almış...Everton ile deplasmanda oynadığı maçta 4-0 kaybetmiş... Everton ise geçtiğimiz sezonlara oranla ligde daha kötü durumda... 16. sırada ve 14 haftada 4 galibiyet almış... Grupta ise 4 maçta 2 galibiyet 2 mağlubiyet almış... bana kalırsa everton gruptan çıkabilmek için bu maça asılacaktır... Tahminim ya
1 ya da
üst olur...
Twente - Fenerbahçe: Fenerbahçe Hollandaya grup lideri olarak gidiyor. Sakatlığı bulunan Emre,kaza geçiren Kazım kadroda yok. Dos Santos ve Cristian'ın durumu maç saati belli olacak. Twente ise çok iddialı... Fenerbahçenin son zamanlardaki kötü durumunu düşünürsek Twente daha ağır basıyor... Gerçi Avrupa maçlarına fb daha farklı motive oluyor fakat bu sefer paçayı kurtarabileceklerini sanmıyorum... Tahminim
2 veya
üstBate Borisov - Benfica: Bate de Aek ile aynı performansı sergiledi... Benfica ise grup lideri... sadece deplasmanda Aek'ya 1-0 kaybetti... Everton'ı iki maçta da yendi... Bate süpriz yapmayı seven bir takım fakat Benfica grup liderliğini garantilemek için maçı alacaktır. Tahminim
2Manchester City - Arsenal: City son sekiz maçtan ne galibiyet ne mağlubiyet alabildi... Arsenal ise Sunderland'e 1-0 ve Chelsea'ye evinde 3-0 kaybetti... Arshavin'in kötü formu,van persie'nin olmaması onların en büyük sorunu... Bu maç bence berabere bitmez... Oran olarak City'nin favori gösterilmesine karşın ben Arsenal'e oynamayı düşünüyorum... Tahminim
2 veya
tg 2-3Valencia - Lille : Lille grup lideri,Valencia ise namağlup ikinci sırada...3. sıradaki Genoa'nında gruptan çıkma ihtimali olduğunu düşünürsek Valencia evinde bu maçı kaybetmez... Tahminim
1Bomba Kuponum:513...aek-everton...2...2,2
517...salzburg-lazio...1...2,6
522...m.city-arsenal...2...3,0
530...celtic-hapoel...2...3,60
532...timisora-ajax...2...1,55
536...Prag-genoa...2...1,65
Oran: 157,5