Oturum Aç |  Kayıt Ol

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 24 ileti ] 

Hangisi La Liga Şampiyonu Olur?
Real Madrid
Barcelona
En fazla 1 seçenek işaretleyebilirsiniz.

Sonuçlar

06 Mar 2010, 12:23

Re: Hangisi La Liga Şampiyonu Olur?
Kullanıcı avatarı

Anketde kavgaya gerek yok sonuçda burası bir futbol forumu ve herkes düşüncelerini belirte bilir ve eleştire bilir. Bu da forumu yükselten unsurlar.

Pas anlamında dediklerine katılıyorum cem.

Başa Dön Sayfa başı
 Profile bak  

06 Mar 2010, 12:29

Kullanıcı avatarı

Scholes yazdı:
Anketde kavgaya gerek yok sonuçda burası bir futbol forumu ve herkes düşüncelerini belirte bilir ve eleştire bilir ve bunlara kavgayla cevap vermenin anlamı yok. ;) Bu da forumu yükselten unsurlar.

Pas anlamında dediklerine katılıyorum cem.

Başa Dön Sayfa başı
 Profile bak  

09 Mar 2010, 23:13

Kullanıcı avatarı

iç savaşın olduğu yılları saymazsak daha mantıklı olmazmı sence çünkü o zaman nasıl takıma yardımda bulunabilinirki? ayrıca 55 yılından 60 yılına kadar avrupayı kasıp kavuran r.madrid fırtınası vardı onlardamı franco sayesinde oldu??? r.madrid o şampiyon olunan yıllarda hep seyirci rekorları kırıyordu tamam şunu kabul ediyorum takımın en önemli ismi di stefanoyu barça keşfetmişti franco sayesinde r.madride geldi ama tamamen kendi isteğiyle geldi ayrıca 2005/06 sezonunun başında bir araştırma yapılmıştı la ligada hatta milliyette bile çıkmıştı ispanyada en çok hakem yardımıyla maç kazanan takım barcelona diye hatta sonrada laporta çekimser bir biçimde sadece hakemler bize yardım etmiyor demişti ayrıca ilk maçta c.ronaldo valdezle karşı karşıya kaldığında gözüne lazer tutulmuştu ispanya basını bunu o kadar konuşmasına rağmen hiç ceza verilmedi türkiyede bile ceza veriyorlar yani kusura bakma ama ben böyle futbol dışı şeylere taviz verilmesinde art niyet ararım c.ronaldonun dirseği adamın suratına çarpıyor 2 maç ceza alıyor messi yapınca uyarı bile almıyor :unknown:

Başa Dön Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

10 Mar 2010, 11:46

Kullanıcı avatarı

Lazer konusu doğruysa büyük bir ceza uygulanmalıydı :shock:

Başa Dön Sayfa başı
 Profile bak  

10 Mar 2010, 13:27

Kullanıcı avatarı

Scholes yazdı:
Lazer konusu doğruysa büyük bir ceza uygulanmalıydı :shock:

o maçı bende izledim... defalarca lazer tutuldu...

Başa Dön Sayfa başı
 Profile bak  

10 Mar 2010, 21:10

c.cemaldo yazdı:
iç savaşın olduğu yılları saymazsak daha mantıklı olmazmı sence çünkü o zaman nasıl takıma yardımda bulunabilinirki? ayrıca 55 yılından 60 yılına kadar avrupayı kasıp kavuran r.madrid fırtınası vardı onlardamı franco sayesinde oldu??? r.madrid o şampiyon olunan yıllarda hep seyirci rekorları kırıyordu tamam şunu kabul ediyorum takımın en önemli ismi di stefanoyu barça keşfetmişti franco sayesinde r.madride geldi ama tamamen kendi isteğiyle geldi ayrıca 2005/06 sezonunun başında bir araştırma yapılmıştı la ligada hatta milliyette bile çıkmıştı ispanyada en çok hakem yardımıyla maç kazanan takım barcelona diye hatta sonrada laporta çekimser bir biçimde sadece hakemler bize yardım etmiyor demişti ayrıca ilk maçta c.ronaldo valdezle karşı karşıya kaldığında gözüne lazer tutulmuştu ispanya basını bunu o kadar konuşmasına rağmen hiç ceza verilmedi türkiyede bile ceza veriyorlar yani kusura bakma ama ben böyle futbol dışı şeylere taviz verilmesinde art niyet ararım c.ronaldonun dirseği adamın suratına çarpıyor 2 maç ceza alıyor messi yapınca uyarı bile almıyor :unknown:

Eğer Real Madrid'in tarihinde şu şu yıllar şampiyon olmuş diye geçiyorsa bu saatten sonra bunda zaten mantık aranmaz ve dediğin doğru bir dönemler Real'in fırtına gibi estiği dönemlere lafım yok ama genel tabloda ortada. Franco olayı şöyle; Barcelona bu oyuncuyu aldığında yabancı oyuncu kuralı nedeniyle olay mahkemeye taşınır ve bir sezon Barcelona'da bir sezon Real'de oynanmasına karar verilir. Ama Barcelona bunu kabul etmeyince Stefano, Real'e geçer. İşin içinde birinin isteği olduğu doğru ama bu tamamen Franco'nun isteğidir.

Ayrıca Marca, As gibi Madrid bazlı yayın organları Barcelona'nın her başarılı olduğu dönemde böyle araştırmalar falan yaparlar, biz alıştık yani. Neden ondan sonraki sezonlar herangibir araştırma yapmamışlar acaba, Barcelona hiçbirşey kazanamayıp Real şampiyon oldu diye mi?

Sen bana lazer olayı diyorsun dirsek olayı diyorsun, ben de sana birçok şey sayabilirim ama bu böyle sürüp gider. Geçen sezon Nou Camp'da ki Clasico'da sadece ilk yarıda Messi'nin ayağına gelen toplarda Madrid'lilerin neler yaptığına bir göz atmanı öneririm.

Başa Dön Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

10 Mar 2010, 21:12

Kullanıcı avatarı

Tamam sakin ol ;) bu franco-laporta tartışmasını da bırakın artık :good:

Konuyu ikinci dünya savaşına çevirmeyin :twisted:

Başa Dön Sayfa başı
 Profile bak  

10 Mar 2010, 21:23

Kullanıcı avatarı

konu amacından sapmaya başladı.

Başa Dön Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

11 Mar 2010, 22:41

Kullanıcı avatarı

herkes kendi takımını savunuyor bunlar olağan şeyler birbirlerini kırıyorlar mı ?? hayır.. seviyeli bir şekilde tartışılıyor bence böyle muhabbetler olmadan ne zevki kalır ki forumun ??

Başa Dön Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

11 Mar 2010, 22:54

Kullanıcı avatarı

delifişek yazdı:
herkes kendi takımını savunuyor bunlar olağan şeyler birbirlerini kırıyorlar mı ?? hayır.. seviyeli bir şekilde tartışılıyor bence böyle muhabbetler olmadan ne zevki kalır ki forumun ??

katılıyorum... iş kavgaya,laf dalaşına gitmediği sürece sorun yok...

Başa Dön Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 24 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ DST ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz